AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Muhteşem, Kapanmaz Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Villa

Satılık Villa - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 274,999

Muhteşem, Kapanmaz Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Villa Muhteşem, Kapanmaz Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Villa Muhteşem, Kapanmaz Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Villa
Muhteşem, Kapanmaz Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Villa Muhteşem, Kapanmaz Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #373805 İlan Tarihi 27/06/2024
Konum Girne, Karşıyaka Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 150 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Bu şirin villa, Karşıyaka'da yüksek bir konumda yer almakta olup, muhteşem deniz manzaraları sunmaktadır. Geniş oturma odası, şömine, klima ve deniz manzaralı terasa erişim imkanı sunmaktadır.

Tam donanımlı mutfak da geniş bir alan ve terasa erişim sağlar.

Mülk, üç yatak odası içermektedir. Zemin kattaki en-suite yatak odası geniş bir alan, terasa erişim, klima, çok sayıda gardırop ve özel banyo sunmaktadır.

Ayrıca bu katta bir misafir tuvaleti ve bir depo odası bulunmaktadır.

Üst katta, iki ek yatak odası, bir aile banyosu, bir oturma alanı ve taze hava ve deniz manzaralarının keyfini çıkarabileceğiniz bir teras daha bulunmaktadır.

Villa ayrıca özel otopark, özel havuz ve bir bahçe sunmaktadır.

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.




Notlar