Skyline Real Estate
Emlak Danışmanı Canan Dilber Ülkür
Telefon +905338242394 / +905488350033

GİRNE LAPTA BÖLGESİNDE GENİŞ ARSA VE GENİŞ KULLANIM ALANINA SAHİP 4+1 SATILIK VİLLA!!!

Satılık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 510,000

GİRNE LAPTA BÖLGESİNDE GENİŞ ARSA VE GENİŞ KULLANIM ALANINA SAHİP 4+1 SATILIK VİLLA!!! GİRNE LAPTA BÖLGESİNDE GENİŞ ARSA VE GENİŞ KULLANIM ALANINA SAHİP 4+1 SATILIK VİLLA!!! GİRNE LAPTA BÖLGESİNDE GENİŞ ARSA VE GENİŞ KULLANIM ALANINA SAHİP 4+1 SATILIK VİLLA!!!
GİRNE LAPTA BÖLGESİNDE GENİŞ ARSA VE GENİŞ KULLANIM ALANINA SAHİP 4+1 SATILIK VİLLA!!! GİRNE LAPTA BÖLGESİNDE GENİŞ ARSA VE GENİŞ KULLANIM ALANINA SAHİP 4+1 SATILIK VİLLA!!!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #372140 İlan Tarihi 20/06/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Tahsis
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 270 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu -    

Açıklama

Bu özel mülk, 650 m2 arsa büyüklüğünde ve 270 m2 kapalı alanıyla dikkat çeken geniş bir villa olarak sunulmaktadır. Girne'nin gözde bölgesinde yer alan bu villa, 4 yatak odası ve 3 banyo/ tuvalet ile donatılmıştır. Ayrıca, havuzu bulunan ve peyzajı tamamlanmış bu villa kapalı garaj ile konforlu ve lüks bir yaşam sunmak üzere tasarlanmıştır.

Villanın içinde, kullanım kolaylığı sağlamak için ekstra bir mutfak alanı bulunmaktadır; bu alan aynı zamanda kiler veya kızartma mutfağı olarak da kullanılabilmektedir. Dış mekan düşünülerek tasarlanmış olan havuz başı duşu, günlük kullanımı daha da rahat kılmaktadır.

Detaylara dikkat edildiği ve kaliteli malzemelerin tercih edildiği villada, bataryaların tamamı VitrA marka olup, çevre aydınlatması ve yerden ısıtma alt yapısı gibi modern özellikler de bulunmaktadır. Villa, hem iç hem de dış mekanıyla estetik bir bütünlük sunmakta ve konforlu bir yaşam alanı sağlamaktadır.

Bu mülk, özel bir yaşam arayanlar veya yatırım yapmak isteyenler için ideal bir seçenek olabilir. Detaylı bilgi ve görüntüler için lütfen bizimle iletişime geçin, sizleri bu benzersiz villa ile tanıştırmaktan memnuniyet duyarız.


Notlar