Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Alsancak'ta Satılık 4 Yatak Odalı Villa

Satılık Villa - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 339,950

Alsancak'ta Satılık 4 Yatak Odalı Villa Alsancak'ta Satılık 4 Yatak Odalı Villa Alsancak'ta Satılık 4 Yatak Odalı Villa
Alsancak'ta Satılık 4 Yatak Odalı Villa Alsancak'ta Satılık 4 Yatak Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #371121 İlan Tarihi 13/06/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 850 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Sessiz Konum, Tam Gizlilik Sunar2 Duş Odasına Sahip 4 Çift Kişilik Yatak OdasıBüyük Çift Yönlü SalonBüyük Mutfak/Kahvaltı OdasıKonservatuvar/Güneş OdasıOlgun Bahçeler
Kapalı Giriş- yükseltilmiş teras ve ardından şu kapıya açılan:
Salon 27'3" x 14'1" – yan tarafta pencereler ve konservatuvara açılan veranda kapıları, tavana kadar korniş, duvara monte klima ünitesi, fayanslı zemin, şuraya açılan:
Mutfak/Kahvaltı Odası 15'10" x 14' – yan tarafta pencere ve konservatuvara açılan veranda kapısı olan çift yönlü oda, çok çeşitli göz ve taban seviyesi üniteleri, fayanslı sıçrama panelleri, rulo üstlü çalışma yüzeyleri, mikser musluklu paslanmaz çelik lavabo ünitesi, tüm cihazlar için alan, ankastre fırın, ocak ve davlumbaz, fayanslı zemin.
Konservatuvar 12'7” x 10'4” – 2'ye kadar camlı bahçeye ve teraslara açılan veranda kapıları olan yanlar, fayans zemin.
İç Hol– arkaya bakan pencere ve kapı, birinci kata fayanslı merdivenler, merdiven altı depolama alanı,fayans zemin.
Zemin Kat Yatak Odası 3 - 11'1"x 10'9" – yan tarafa bakan çift camlı pencere,tavan kornişi, bir duvara kadar uzanan gömme dolaplar, duvara monteklima ünitesi, fayans zemin.
Zemin Kat Yatak Odası 4 - 11' x 10'2" - yan tarafa bakan çift camlı pencere, tavana kadarkorniş, bir duvara kadar uzanan gömme dolaplar, duvara monte klimaünitesi, fayans zemin.
Zemin Kat Duş Odası/WC – arka tarafa bakan pencere, fayans duvarlar, cam bölmeli ve mikser/duş başlığı bulunan fayanslıduş, alçak seviye WC, mikser musluklu duvara monte lavabo, fayans zemin
Sahinlik– ferforje korkuluklu iç holün merdiveni, keyifli manzaralı büyük birinci katterasına açılan kapı
Ana Oda 14'2" x 11'1" – yan ve ön tarafa bakan pencereler, aydınlık ve havadar bir görünüm oluşturan tonozlu ahşap tavanlar, bir duvara monte edilmiş çeşitli gömme dolaplar, duvara monte klima ünitesi,fayans zemin.
Yatak Odası 2 - 12'1" x 11' - büyük birinci kata açılan veranda kapıları olan bir başka şık ve etkileyici çift yönlü oda teras ve yan tarafta pencere, tonozlu ahşap tavanlaraydınlık ve havadar bir görünüm yaratıyor, bir duvara monte gardıroplar, duvara monte klima ünitesi, fayanslı zemin.
Duş Odası/WC – yan tarafta pencere, fayans duvarlar, alçak WC,mikser musluklu duvara monte el yıkama lavabosu, cam sürgülü perdeli fayanslı duş kabini, fayanslı zemin.
Dışarıda– Ayrı Garaja giden özel bir yoldan erişim sağlanıyor – yukarı ve aşağı kapı, elektrik ve ışık.Bahçenin geri kalanı olgun ağaçlarla çevrilidir ve huzur ve sükunet sunan özel birvaha yaratmaktadır.
Yüzme Havuzu– düzensiz şekilli 12m maks. x 6mtaş döşeli terasla çevrili.

Notlar