Century 21 Island
Emlak Danışmanı Harriette Burn
Telefon +905338451271 / +905488212100

Girne Şehir Merkezinde Kiralık 2 Yatak Odalı Penthouse Daire

1 Yıl Kiralık Daire - Girne, Aşağı Girne, property-Details.north-cyprus

£ 750

Girne Şehir Merkezinde Kiralık 2 Yatak Odalı Penthouse Daire Girne Şehir Merkezinde Kiralık 2 Yatak Odalı Penthouse Daire Girne Şehir Merkezinde Kiralık 2 Yatak Odalı Penthouse Daire
Girne Şehir Merkezinde Kiralık 2 Yatak Odalı Penthouse Daire Girne Şehir Merkezinde Kiralık 2 Yatak Odalı Penthouse Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #370451 İlan Tarihi 11/06/2024
Konum Girne, Aşağı Girne
Durum 1 Yıl Kiralık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 85 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 3

Açıklama

Girne Şehir Merkezinin Kalbinde Kiralık 2 Yatak Odalı Rahat Daire
Girne Şehir Merkezinin hareketli kalbinde ideal bir konuma sahip olan bu büyüleyici 2 yatak odalı dairede konfor ve rahatlığın mükemmel karışımını keşfedin. Ünlü Lords Palace Hotel'e sadece birkaç dakika uzaklıktaki bu tesis, muhteşem Akdeniz'e ve şehrin sunduğu tüm canlı olanaklara kolay erişim imkanı sunmaktadır.
3. katta yer alan bu davetkar daire, açık plan oturma odası ve mutfağıyla sizleri karşılıyor. Tasarım, bölücü bir kahvaltı barıyla alanı maksimuma çıkararak yemek ve dinlenme için rahat ve işlevsel bir alan yaratıyor. Göze çarpan özelliklerden biri, dairenin etrafını saran, eğlenmek veya sadece hoş Akdeniz ikliminin tadını çıkarmak için harika bir alan sağlayan cömert terastır.
Dairede her ikisinde de geniş depolama alanı sağlayan gömme dolaplar bulunan iki geniş yatak odası bulunmaktadır. Her yatak odasının, sabah kahvenizin tadını çıkarmak veya akşamları dinlenmek için mükemmel olan, ön tarafa bakan bir balkona erişimi vardır. Büyük aile banyosu, evin konforlu ve pratik düzenini tamamlayan bir duşla donatılmıştır.
Profesyoneller veya genç aileler için ideal olan bu dairenin mükemmel konumu, sizi mağazalara, restoranlara ve eğlence mekanlarına yakın konumlandırarak benzersiz bir rahatlık sunar. Bu keyifli evde yaşayarak Girne'nin en iyisini yaşayın.
  • Yaklaşık 110m2
  • 2 yatak odası
  • Tamamen mobilyalı
  • Tesis genelinde klima
  • Duşlu aile banyosu
  • Deniz Manzaralı Geniş Teras
  • Kahvaltı barı bulunan açık plan oturma odası
  • Aylık Bakım 400tl
  • Lords Palace Beach Club'a yürüyerek erişim

Notlar