CARIA ESTATES
Emlak Danışmanı Deniz Karayazgan
Telefon +905338882950 /

GIRNE/ CATALKOY'DE MUHTESEM 4 YATAK ODALI MODERN VILLA

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 1,000,000

GIRNE/ CATALKOY'DE MUHTESEM 4 YATAK ODALI MODERN VILLA GIRNE/ CATALKOY'DE MUHTESEM 4 YATAK ODALI MODERN VILLA GIRNE/ CATALKOY'DE MUHTESEM 4 YATAK ODALI MODERN VILLA
GIRNE/ CATALKOY'DE MUHTESEM 4 YATAK ODALI MODERN VILLA GIRNE/ CATALKOY'DE MUHTESEM 4 YATAK ODALI MODERN VILLA

Hızlı Bakış

101evler İlan No #359750 İlan Tarihi 27/04/2024
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 205 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 4
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

🌊 Büyüleyici Manzarasiyla 4 Yatak Odali Lüks Deniz Kenarı Villa 🌊

Muhteşem 4 yatak odalı lüks villamıza adım atın ve sahilin kıyısındaki zarafetin doruklarına ulaşın. Her yönden okyanusun sakin güzelliğini deneyimleyin, bu modern başyapıt nefes kesen panoramik manzaralarla sizi büyüleyecek.

Özellikler:

  • Büyüleyici Manzaralar: Kendi evinizin konforunda parıldayan denizin ve altın gün batımlarının görüntüsüyle uyanın. Geniş pencereler ve düşünceli tasarlanmış alanlar, her anın resim-perfect bir kaçış olduğunu gösteriyor.

  • Lüks Yaşam: Dört geniş yatak odası, her biri çağdaş dokunuşlar ve lüks konforlarla özenle döşenmiş, lüks iç mekanlar ve şık tasarım unsurları zarafet ve rahatlamanın uyumlu bir atmosferini yaratır.

  • Eğlence Cenneti: Açık hava yemekleri ve konukları dalgaların arka planında ağırlamak için mükemmel olan özel bir mangal alanı ile stil sahibi unutulmaz buluşmalar düzenleyin. Kıyı yaşamını en üst düzeyde yaşarken değerli anılar yaratın.

  • Deniz Kenarı Huzuru: Sahile doğrudan erişimle kıyı yaşamının gerçek özünü benimseyin, kıyı boyunca yavaş yavaş yürüyüşler yapın ve evinizden sadece birkaç adım uzaklıkta güneşin sıcaklığının tadını çıkarın.

  • Ek Özellikler:

    • En üst düzey cihazlarla donatılmış modern mutfak
    • Nihai dinlenme için geniş açık hava oturma alanları
    • Konfor ve güvenlik için ayrılmış otopark olanakları

    Bu lüks deniz kenarı kaçamağınızı kendiniz yapma fırsatını kaçırmayın. Sakin bir sığınak mı arıyorsunuz yoksa eğlence mekanı mı, bu villa zarafet ve huzurun eşsiz bir yaşam tarzını sunar.


    Notlar