Blanco Developments
Emlak Danışmanı Arif İleli
Telefon +905338670914 / +903928244543

Lefkoşa, Sanayi Bölgesinde Devren Satılık İş Yeri

Satılık Devren Satılık İşyeri - Lefkoşa, Taşkınköy, property-Details.north-cyprus

£ 682,500

Lefkoşa, Sanayi Bölgesinde Devren Satılık İş Yeri Lefkoşa, Sanayi Bölgesinde Devren Satılık İş Yeri Lefkoşa, Sanayi Bölgesinde Devren Satılık İş Yeri
Lefkoşa, Sanayi Bölgesinde Devren Satılık İş Yeri Lefkoşa, Sanayi Bölgesinde Devren Satılık İş Yeri

Hızlı Bakış

101evler İlan No #359118 İlan Tarihi 24/04/2024
Konum Lefkoşa, Taşkınköy Tapu Türü Devlet Sosyal Konut
Durum Satılık Emlak Türü Ticari Emlak / Devren Satılık İşyeri
Metrekare 320 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 3
Bina Yaşı Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

İş hayatınızı güçlendirecek, prestijli bir konumda bulunan ve geleceğinizi güvence altına alacak harika bir yatırım fırsatı sizleri bekliyor! Devlet arazisi üzerinde, 99 yıllık kira sözleşmesi ile devren satılık olan bu iş yeri, iş dünyasında önemli bir oyuncu olmanızı sağlayacak.

Toplamda 1490 metrekarelik geniş bir alana sahip olan bu iş yeri, içerisinde 2x48m2lik modern ofis ve bir showroom barındırıyor. 320 metrekarelik showroom işlerinizi yürütmek için ihtiyacınız olan konforu ve verimliliği sağlarken, şık tasarımıyla da göz dolduruyor. Ayrıca, müşterilerinizi ağırlayabileceğiniz özel bir showroom alanıyla da işletmenizi daha görünür kılabilirsiniz.

99 yıllık kira sözleşmesi, uzun vadeli planlarınızı desteklerken, her 33 yılda bir yenilenen kira sözleşmesiyle de geleceğinizin güvende olduğunu bilmek size huzur verecek. Üstelik, bu sözleşmenin 14 yılı geride kalmış durumda, yani sizin için uzun vadeli bir karlılık ve güvence vadeden bir yatırım potansiyeli sunuyor.

Prestijli konumu ve işletme olanaklarıyla bu iş yeri, iş dünyasında güçlü bir varlık olmanızı sağlayacak. Geleceğinizi güvence altına almak ve işlerinizi daha da büyütmek için bu benzersiz fırsattan yararlanın. Detaylı bilgi ve görüşme için bizimle iletişime geçin.


Notlar