cyprustay
Yetkili tolga benli
Telefon +905428770147 / +905428910147

Girne / Ozanköy 3+1 Özel Havuzlu Villa

Günlük Kiralık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 200

Girne / Ozanköy 3+1 Özel Havuzlu Villa Girne / Ozanköy 3+1 Özel Havuzlu Villa Girne / Ozanköy 3+1 Özel Havuzlu Villa
Girne / Ozanköy 3+1 Özel Havuzlu Villa Girne / Ozanköy 3+1 Özel Havuzlu Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #355828 İlan Tarihi 06/04/2024
Konum Girne, Çatalköy
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Bu kiralık villada En lüks otel konforunda, tatil yapacak misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet ,sıcak su, temiz yataklar ve havlu hizmeti sunulmaktadır. Sadece kişisel eşyalarınızı getirmeniz yeterlidir.

Girne merkeze 10 dakika mesafedeki Cratos otel karşısında, Ozanköy'de bulunan kiralık villamız, 3 yatak odası ile 6-8 kişiye kadar ve salonda bulunan 2 adet çekyat ile çocuklarınızla beraber konaklamayı rahatlıkla kaldırabilir. Villamız iki katlı olup kalabalık aileler için çok uygundur. Kendine ait büyük özel yüzme havuzu da tatilinizi mükemmelleştirmek için gereken detaylardan bir başkasıdır. Sessiz ve sakin bir konumda olan Villamız, misafirler gündüz vakitlerini aktif geçirip, akşamları sakinliğin içinde dinlenebilirler.

3 gün altı konaklamalarda ekstra temizlik bedeli almaktayız.

Villamız geniş yatak odaları ve çok sayıdaki yatağı ile misafirleri için kolay bir konaklama imkanı sağlar. Aynı zamanda tam donanımlı mutfağı, her odada klima, kış ayları için salonda şömine,TV ve uydu sistemi, wifi, güneşlenme şezlongları ve havuz kenarında bulunan mangal alanı ile sizin için güzel bir tatil vaad etmektedir. Aynı zamanda Villa-Havalimanı transferleri ve VIP catering servisi sağlamaktayız.


Notlar