Prime Reality
Emlak Danışmanı Erhan Sakarya
Telefon +905338794920 / +905338781881

Saken Özel Villa Girne Edremit (min.3 gün) / Saken Private Villa Kyrenia Edremit / (4+1)

Günlük Kiralık Villa - Girne, Edremit, property-Details.north-cyprus

£ 250

Saken Özel Villa Girne Edremit  (min.3 gün) / Saken Private Villa Kyrenia Edremit / (4+1) Saken Özel Villa Girne Edremit  (min.3 gün) / Saken Private Villa Kyrenia Edremit / (4+1) Saken Özel Villa Girne Edremit  (min.3 gün) / Saken Private Villa Kyrenia Edremit / (4+1)
Saken Özel Villa Girne Edremit  (min.3 gün) / Saken Private Villa Kyrenia Edremit / (4+1) Saken Özel Villa Girne Edremit  (min.3 gün) / Saken Private Villa Kyrenia Edremit / (4+1)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #306746 İlan Tarihi 24/07/2023
Konum Girne, Edremit
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 1000 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Girne’ de Kiralık 4 Yatak Odalı Özel Villa

En az 3 gece olarak rezervasyon alınmaktadır.

Bu hakikaten olağanüstü ve prestijli bir villadır. Girne’nin kalbinde gururla yer alan titiz bir restorasyondan geçmiştir. Bu çok özel villamız özünü koruyarak, klasik cazibeyi çağdaş zerafetiyle kusursuz bir şekilde harmanlayarak ideal bir aile evi haline getirmektedir. Genişliği ve kusursuz bir şekilde korunmuş bahçe dizaynı ile açık alanda yaşamak için pastoral (kırsal) bir havayı da kucaklamaktadır. Yemyeşil ağaçlar, gelişen sarmaşıklarla süslenmiş ve antik duvarlarla çevrili bahçesi ile sakin bir ortam yaymaktadır. Cömert bir yemek alanı, barbekü noktasına bağlanan bir mutfak adası ve büyük bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Üst katta en-suite duşlu çift kişilik yatak odası, çamaşır odası, rahat bir TV odası, mutfak ve büyüleyici bir şömine ile süslenmiş oturma ve yemek alanına bağlanan bir koridor bulunmaktadır. Resmi yemek odasındaki yüksek tavan geniş bir ambiyans sunarken, Girne modernitesinin büyüleyici bir birleşimini yaratmaktadır. Ayrıca bu katta konuk banyosu ve donanımlı bir spor salonu bulunmaktadır. Üst kata çıkıldığında, her biri gömme dolap ve bireysel teraslarla tamamlanan toplam 3 en-suite banyolu yatak odası bulunmaktadır. Ayrıca, 1. kattaki aydınlık ve havadar bir oda, ofis veya spor salonu gibi çok yönlü kullanım seçenekleri sunmaktadır. Üç araçlık bir kapalı garaj da dahildir.

Not: Villamız mutfak gereçleri ile birlikte full eşyalı olup ayrıca düzenli olarak havuz bakımı yapılmaktadır..

Not: Parti rezervasyonu kabul etmiyoruz..!!


Notlar