Tibet Realty Co.
Консультант по имуществу ZOE AKANBI
Telefon +905338508736 /

ПРОДАЕТСЯ ПРОСТОРНОЕ КОММЕРЧЕСКОЕ ПОМЕЩЕНИЕ В САМОМ ЦЕНТРЕ ГОНИЕЛИ.

Rasprodazha Магазин - Лефкоша, Gönyeli, property-Details.north-cyprus

£ 165,000

ПРОДАЕТСЯ ПРОСТОРНОЕ КОММЕРЧЕСКОЕ ПОМЕЩЕНИЕ В САМОМ ЦЕНТРЕ ГОНИЕЛИ. ПРОДАЕТСЯ ПРОСТОРНОЕ КОММЕРЧЕСКОЕ ПОМЕЩЕНИЕ В САМОМ ЦЕНТРЕ ГОНИЕЛИ. ПРОДАЕТСЯ ПРОСТОРНОЕ КОММЕРЧЕСКОЕ ПОМЕЩЕНИЕ В САМОМ ЦЕНТРЕ ГОНИЕЛИ.
ПРОДАЕТСЯ ПРОСТОРНОЕ КОММЕРЧЕСКОЕ ПОМЕЩЕНИЕ В САМОМ ЦЕНТРЕ ГОНИЕЛИ.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #330430 İlan Tarihi 25/11/2023
Konum Лефкоша, Gönyeli
Durum Rasprodazha Emlak Türü Коммерческая / Магазин
Metrekare 100 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu без мебели    

Açıklama

Gönyeli'nin canlı kalbinde stratejik bir konumda, cömert büyüklükte bir ticari alan satılıktır. Olağanüstü bir konuma sahip olan bu mülk, ticari ruhsata sahiptir ve bu da onu çeşitli ticari girişimler için ideal bir seçim haline getirmektedir. Kalabalık alışveriş caddelerine, restoranlara ve ofis binalarına yakınlığı, geniş bir müşteri tabanını cezbetmek için önemli bir fırsat sunuyor.
Bu alanın geniş iç mekanı, çeşitli iş faaliyetleri için çok yönlülük sağlayacak şekilde özenle tasarlanmıştır. Geniş vitrinler ve yüksek yaya trafiğiyle zenginleştirilen işletmeniz doğal olarak yoldan geçenlerin dikkatini çekecektir.Bu mülk, şehrin merkezinde ticari varlıklarını sağlamlaştırmak isteyenler için ideal bir yatırımı temsil ediyor. Bu fırsatı daha derinlemesine incelemek ve bu mükemmel ticari tesisin sayısız avantajlarını keşfetmek için bir görüntüleme planlamak için benimle iletişime geçin.

İletişim bilgileri: 905338508736

Instagram:
"https://instagram.com/zoe.tibetrealtyco?igshid=YzAwZjE1ZTI0Zg%3D%3Damp;utm_source=qr">https:...

Notlar