AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Lapta'da Muhteşem Manzaralı Penthouse Daire

Satılık Penthouse - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 129,999

Lapta'da Muhteşem Manzaralı Penthouse Daire Lapta'da Muhteşem Manzaralı Penthouse Daire Lapta'da Muhteşem Manzaralı Penthouse Daire
Lapta'da Muhteşem Manzaralı Penthouse Daire Lapta'da Muhteşem Manzaralı Penthouse Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #372938 İlan Tarihi 24/06/2024
Konum Girne, Lapta
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 100 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 3

Açıklama

Lapta'da çok aranan bir konumda bulunan bu güzel çatı katı daire satışa sunulmuş olup, site içinde çok güzel bir alanda yer almaktadır ve muhteşem manzaraları ile gizlilik sunmaktadır.

Lapta'nın tüm olanaklarına çok yakın ve ana yola yürüme mesafesinde olan bu daire, muhteşem dağ manzaralarına sahiptir. Daire yaklaşık olarak 80 m² büyüklüğündedir ve kalıcı ikamet yeri olarak, kiralık yatırım olarak veya yıllık tatil yapmak için mükemmel bir yer olarak her türlü gereksinimi karşılayacak şekilde donatılmıştır.

Daireye giriş yapıldığında, geniş ve ferah bir açık plan salon, yemek alanı ve mutfak sizi karşılar, sıcak bir atmosfer sunar. Dairede 2 yatak odası bulunmakta olup, bunlardan biri ebeveyn banyolu olup, geniş bir aile banyosu da mevcuttur. Dairenin her alanında konforunuzu artırmak için klima bulunmaktadır.

Salondan açılan bir balkon, dinlenmek veya dışarıda yemek yemek için mükemmel bir alan sunmakta ve Kıbrıs yaşamının keyfini çıkarmanızı sağlamaktadır. Ayrıca, daireye ait park yeri de bulunmaktadır, bu daire sahipleri için büyük bir kolaylıktır.

Dairenin ayrı bir özelliği ise, yemek yiyebileceğiniz, şarap içebileceğiniz, güneşlenebileceğiniz ve deniz ve dağ manzaralarının tadını çıkarabileceğiniz güzel bir özel terası bulunmasıdır.

Site sakinleri ayrıca çok güzel bakımlı ortak havuz alanına ve bahçelere erişim imkanına sahiptir, bu daireyi daha da cazip hale getirmektedir.

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar