RE/MAX Plus2 Kıbrıs
Emlak Danışmanı Tutku Eser
Telefon +905338530628 /

Boğaz Bölgesi Satılık Lüks Villa ve Daireler

Satılık Villa - İskele, Boğaz, property-Details.north-cyprus

£ 200,000

Boğaz Bölgesi Satılık Lüks Villa ve Daireler Boğaz Bölgesi Satılık Lüks Villa ve Daireler Boğaz Bölgesi Satılık Lüks Villa ve Daireler
Boğaz Bölgesi Satılık Lüks Villa ve Daireler Boğaz Bölgesi Satılık Lüks Villa ve Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #372652 İlan Tarihi 23/06/2024
Konum İskele, Boğaz
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 80 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu -    

Açıklama

Kıbrıs'ın kalbinde yükselen bu muhteşem proje, lüks ve konforu bir araya getirerek modern yaşam tarzını benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Akdeniz'in serin esintisi ve eşsiz güzellikleriyle çevrili bu proje sakinlerini kucaklayan bir yaşam vaat ediyor.

Projenin mimarisi, çağdaş detaylar ile Kıbrıs'ın geleneksel zarafetini mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Adeta bir sarayın ihtişamını yansıtan estetik bir anlayışla tasarlanan ve her ayrıntısı özenle düşünülen binalar, özel peyzaj düzenlemeleri ve geniş yeşil alanlarla çevrili.

Sakinlerine geniş iç mekanları, lüks detayları ve modern tasarımları sunarak konforlu bir yaşam alanı vaat eden bu projede yer alan konutlar, yüksek kaliteli malzemelerle inşa edilmiş olup, günün tüm stresinden arınmak ve huzurlu bir ortamda yaşamak isteyenler için ideal bir tercih.

Sakinleri için düşünülmüş ortak kullanım alanları, açık hava dinlenme alanları, spor tesisleri ve güvenlik sistemleriyle donatılmış proje, aynı zamanda sosyal bir yaşam tarzını destekliyor.


Notlar