Stock Cyprus
Yetkili mehmet sümer
Telefon +905391021965 /

LEFKOŞA MİNARELİKÖY SARDUNYA KONAKLARI 34 PROJESİNDE 3+1 LÜX EŞYALI SATILIK DUBLEKS VİLLA

Satılık Daire - Lefkoşa, Minareliköy, property-Details.north-cyprus

£ 130,000

LEFKOŞA MİNARELİKÖY SARDUNYA KONAKLARI 34 PROJESİNDE 3+1 LÜX EŞYALI SATILIK DUBLEKS VİLLA LEFKOŞA MİNARELİKÖY SARDUNYA KONAKLARI 34 PROJESİNDE 3+1 LÜX EŞYALI SATILIK DUBLEKS VİLLA LEFKOŞA MİNARELİKÖY SARDUNYA KONAKLARI 34 PROJESİNDE 3+1 LÜX EŞYALI SATILIK DUBLEKS VİLLA
LEFKOŞA MİNARELİKÖY SARDUNYA KONAKLARI 34 PROJESİNDE 3+1 LÜX EŞYALI SATILIK DUBLEKS VİLLA LEFKOŞA MİNARELİKÖY SARDUNYA KONAKLARI 34 PROJESİNDE 3+1 LÜX EŞYALI SATILIK DUBLEKS VİLLA

Hızlı Bakış

101evler İlan No #372160 İlan Tarihi 20/06/2024
Konum Lefkoşa, Minareliköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 128 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 1
Bina Yaşı 4 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Satılık Villa - Minareliköy, Lefkoşa, Kuzey KıbrısKuzey Kıbrıs’ın gözde bölgelerinden birinde yer alan bu yeni inşa edilmiş 3+1 villa, konforlu ve kaliteli yaşamın adresi. Sessiz ve huzurlu bir çevrede konumlanan bu eşsiz mülk, hem yaşam hem de yatırım için mükemmel bir seçenek sunuyor.
KIBRIS'TA AYRICALIKLI VE KONFORLU BİR YAŞAM
Etkileyici modern mimari hatlar ile sıra dışı mimari tekniklerin harmanlanmasıyla hayat bulan SARDUNYA KONAKLARI 34, lüks ve konfordan taviz vermeyen olanakları ile sizlere keyif alacağınız bir yaşam vaadediyor.
 Tavizsiz Konfor - Üst seviye tasarım ve donanım
Bir çok farklı proje ile Minareliköy'de yarattığımız yatırım projeksiyonunu görece bakir bir bölgenin kalkınması üzerine kurduk. Bu bağlamda bölgenin değerlenmesi, seneden seneye gayrimenkulünüzün de değerlenmesi anlamına gelecek.
Öne Çıkan Özellikler:
Konum: Erülküye 1dk ,Lefkoşa'ya 10 dakika, Girne'ye 15 dakika, Mağusa'ya 20 dakika mesafede.Yeni ve Modern: Proje yeni tamamlanmış olup, modern mimarisi ve estetik detayları ile öne çıkıyor.Yüksek Kalite Malzemeler: Evde kullanılan tüm malzemeler üst kalite olup, uzun ömürlü ve dayanıklıdır.Ulaşım Avantajı: Havalimanına yakın olması ve adadaki tüm büyük şirketlerin bu bölge etrafına taşınması mülkün değer artışını garantiler.Yatırım Fırsatı: Çevresindeki kurumsal şirketler ve iş merkezleri dolayısıyla kiralama talebi yüksek, yatırım değeri oldukça caziptir.Bu villa, kaliteli yaşam standartlarını ve yüksek yatırım potansiyelini bir arada sunuyor. Ayrıntılı bilgi ve randevu için hemen bizimle iletişime geçin, bu benzersiz fırsatı kaçırmayın!

Notlar