COAST AND COUNTRY HOMES
Broker Kate Harvey
Telefon +905338403228 / +447376079091

Girne Merkezde Güzel İki Yatak Odalı Daire

Satılık Daire - Girne, Girne Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 145,000

Girne Merkezde Güzel İki Yatak Odalı Daire Girne Merkezde Güzel İki Yatak Odalı Daire Girne Merkezde Güzel İki Yatak Odalı Daire
Girne Merkezde Güzel İki Yatak Odalı Daire Girne Merkezde Güzel İki Yatak Odalı Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #372135 İlan Tarihi 20/06/2024
Konum Girne, Girne Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 105 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Önemli Konum *Full Eşyalı *Deniz Manzaralı* Harika Durumda * Açık Salon* Ebeveyn Banyosu* WC* Yeraltı Otoparkı* Tüm sosyal olanaklara yürüme mesafesinde * Barış parkı ve Çarşamba pazarına 5 dakika sürüş mesafesinde * Şehir merkezine 1 dakika mağazalar/ otobüs durağı / restoranlar
Konum:
Bu iki yatak odalı ikinci el daire Girne'nin merkezinde, mağazalara, restoranlara, otobüs durağına ve olanaklara yakın muhteşem bir konumda yer almaktadır. Ayrıca, her ikisi de önemli turistik mekanlar olan Barış Parkı ve Çarşamba pazarına arabayla sadece birkaç dakika uzaklıktadır.   
Dairenin konumu hem çalışan profesyoneller hem de satın alıp kiralamak için idealdir. Pek çok işletmenin ve yakındaki üniversitelerin bulunduğu bu bölge oldukça kiralanabilir ve aranan bir alandır.
Apartman:
< /div>Bu daire, şehrin yoğun talep gören merkezi bir bölgesinde yer almasına rağmen yeterli yaşam alanı sunacak kadar geniş ve toplam 105 m2 alanıyla ferahtır.
Girişte sizi açık plan oturma odası ve yeni, modern bir mutfak karşılıyor. Açık alanda ayrıca özel terasa açılan sürgülü kapı bulunmaktadır.
Son olarak biri ebeveyn banyolu ve tuvaletli 2 yatak odası bulunmaktadır. Her iki yatak odası da iyi boyuttadır ve tamamen mobilyalıdır. 

Daire full eşyalı, klima ve beyaz eşyalı olarak satılmaktadır, mevcut sahipleri tarafından çok iyi bakılmıştır.  
Görüntülemek için bugün bizimle iletişime geçin!  Bu kadar uygun konuma sahip bir mülkü bu inanılmaz uygun fiyata satın almak nadir bir fırsat!

Neden Sahil & amp; Country Homes Emlak Acenteliği Ltd.
Sahil ve amp; Country Homes Emlakçılık Ltd. Şti. 17571 No'lu Kayıtlı Şirket olup Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acentelerinden mülk satın almak önemlidir.
Yalnızca Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı değiliz, aynı zamanda her seçeneğin tüm mülkiyet ve tapu ayrıntılarının tam olarak açıklanmasını sağlamaktan da gurur duyuyoruz. Müşterilerimiz için olası ek ücretler ve onların kişisel ve finansal ihtiyaçları için doğru seçeneğe yönlendirilmelerine yardımcı olmak. Kuzey Kıbrıs ve Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finans ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve ekip olarak, müşterilerimizin güneşli bir ev hayalini gerçeğe dönüştürebiliyoruz.
Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle de yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimiz, uzmanlığımız ve ada içi ağımız, sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve sonrası sağlar. -A'dan Z'ye satışlar.
REF: KY27

Notlar