APHRODITE BROTHERS ESTATE & RESTORATION
Broker YAKOVLEV SERGEY
Telefon +905338806387 / +79523681833

Satılık 2+1 daire, Caesar Resort, Long Beach, İskele

Satılık Daire - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 126,500

Satılık 2+1 daire, Caesar Resort, Long Beach, İskele Satılık 2+1 daire, Caesar Resort, Long Beach, İskele Satılık 2+1 daire, Caesar Resort, Long Beach, İskele
Satılık 2+1 daire, Caesar Resort, Long Beach, İskele Satılık 2+1 daire, Caesar Resort, Long Beach, İskele

Hızlı Bakış

101evler İlan No #365627 İlan Tarihi 21/05/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 80 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 4 Kat Sayısı 9
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Dokuz katlı bir binanın zemin katında, 2+1 düzenlemeye sahip daire. Dairenin toplam alanı 80 metrekare olup, cam kaplı 15 metrekarelik bir balkon dahil edilmiştir. Rahat bir yaşam için gerekli olan her şeyle donatılmıştır.

Daireye girdiğinizde geniş bir mutfak-salon alanına adım atarsınız. Bu, yemek pişirebileceğiniz, aile veya misafirlerle vakit geçirebileceğiniz ve iş gününün ardından dinlenebileceğiniz ortak bir alandır.

Sonrasında iki yatak odası bulunmaktadır, bu daireyi aileler veya ofis veya misafir odası gibi ekstra alan isteyenler için ideal bir seçenek haline getirir. Her yatak odasında kendi banyosu bulunmaktadır, bu daire sakinlerine konfor ve mahremiyet sağlar.

Cam kaplı balkon, dinlenmek için ekstra bir alan sağlar ve her türlü hava koşulunda temiz hava keyfi yapma imkanı sunar.

Daire, mobilya ve beyaz eşyalarla birlikte sunulmakta olup, bu da satın alma işleminden hemen sonra kullanıma hazır olduğu anlamına gelmektedir. Bu konfor, mobilya ve beyaz eşya için ekstra masraflardan kurtarır.

Toplamda 80 metrekarelik bir alan, balkon ve sağlanan mobilyalar ve beyaz eşyalarla, bu daire yaşam veya yatırım için çekici bir seçenektir.



Notlar