Henry Charles Estates
Emlak Danışmanı Anton Hnatsiu
Telefon +375296726543 / +905338652745

Augustus bloktaki 1+1 dairenin toplam alanı 64 m2, balkonu ise 8 m2'dir.

Satılık Daire - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 74,900

Augustus bloktaki 1+1 dairenin toplam alanı 64 m2, balkonu ise 8 m2'dir. Augustus bloktaki 1+1 dairenin toplam alanı 64 m2, balkonu ise 8 m2'dir. Augustus bloktaki 1+1 dairenin toplam alanı 64 m2, balkonu ise 8 m2'dir.
Augustus bloktaki 1+1 dairenin toplam alanı 64 m2, balkonu ise 8 m2'dir. Augustus bloktaki 1+1 dairenin toplam alanı 64 m2, balkonu ise 8 m2'dir.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #365105 İlan Tarihi 20/05/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 65 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu - Dairenin Katı 0

Açıklama

Augustus blokta yer alan 1+1 dairenin toplam alanı 64 m2, balkonu 8 m2'dir.
Apartman Augustus isimli 4 katlı binanın zeminden sonra 2. katında yer almaktadır. İskele ilçesi yakınında, ünlü kumsallarıyla popüler Long Beach bölgesinde yer alan bu kompleksin inşaatının 1. etabının çok popüler Caesar Resort'un katı. Caesar Resort inşaatının tüm blokları gibi, Augustus binası da konut dışı bir zemin kata sahiptir ve bir asansörle donatılmıştır.
Augustus Binası, süpermarketler ve mağazalar, eczane, taksi ofislerinin bulunduğu tatil köyünün ticari alanının yanında yer almaktadır. Caesar Resort ofisleri ve Gazimağusa, Lefkoşa ve İskele şehirlerine giden otobüs durağı. İçme suyu dağıtım hizmeti de aynı binada elverişli bir konuma sahiptir.
Evden birkaç adım ötede çocuk havuzu, su parklı yüzme havuzu, spor havuzu, anaokulu, restoranlar, kafeler, barlar bulunmaktadır. Bloğun otoparkı binanın hemen yanında yer almaktadır.
Apartmanın balkonunun hemen altında tüm yıl boyunca çiçek açan mis kokulu bir bahçe bulunmaktadır. Daire iyi durumda, bina mükemmel ses yalıtımına sahip çok kaliteli bir yapıya sahip. Dairenin banyosunda duşakabin, mutfak eşyaları ile mutfak mobilyaları, su ısıtıcısı, gaz tankı & ocak, iki buzdolabı, mikrodalga fırın, çamaşır makinesi, kombi, iki klima ve oturma odası ve yatak odasında nevresim ve tekstil mobilyaları. Yatak odasında gömme dolap, balkonda doğal rattan teras mobilyaları, yatak odasının penceresinde cibinlik ve salonun balkon kapısında cibinlik bulunmaktadır.
Kompleksin arazisinde çok sayıda restoran bulunmaktadır. , barlar, barbekü alanları, yüzme havuzlarının yanı sıra harika bir su parkı, çocuklar için bir eğitim merkezi ve bir anaokulu. Bu konut kompleksinin her alt kompleksinde duş kabinli kendi yüzme havuzları bulunmaktadır. Isıtmalı kış havuzu ve iki SPA merkezi tüm yıl boyunca hizmet vermektedir.
Evden Long Beach'in kumsallarına olan mesafe yaklaşık 600m'dir. Caesar Resort, konukların yerel su parkından ve diğer hizmet ve olanaklardan yararlanabileceği, Boaz köyündeki başka bir konumda yer alan Long Beach ve diğer Caesar Beach ve Caesar Blue tatil yerlerine düzenli olarak ücretsiz servis otobüsü hizmeti sunmaktadır.
Tüm Caesar Resort olanakları QR kodlu sahipleri ve misafirleri için ücretsizdir.
 Tesisin eğlence programı da dahil olmak üzere tüm Caesar Resort hizmetleri tüm yıl boyunca verilmektedir; programda ünlü caz grupları yer almaktadır.
KKTC'nin eğitim sistemi çok değişkenlidir: özel ve devlet okullarından kolejlere, örneğin Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne yakın ve diğer tanınmış üniversitelere kadar. Kuzey Kıbrıs'ta eğitim İngilizce ve Türkçe olarak verilmektedir.
Caesar Resort, İskele şehir merkezine 4 km, popüler turizm destinasyonu Gazimağusa'ya 14 km, Kuzey Kıbrıs'taki Kuzey Lefkoşa Havaalanına 48 km ve Larnaka'ya 68 km uzaklıkta yer almaktadır. Güney Kıbrıs'taki havaalanı.

Notlar