Skyline Real Estate
Broker Halit Süleyman Ülkür
Telefon +905488350033 / +905338242394

Hayalinizdeki Tatil Köyü: Akdeniz'in En İhtişamlı Town House ve Villa Projeleri

Satılık Villa - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 220,000

Hayalinizdeki Tatil Köyü: Akdeniz'in En İhtişamlı Town House ve Villa Projeleri Hayalinizdeki Tatil Köyü: Akdeniz'in En İhtişamlı Town House ve Villa Projeleri Hayalinizdeki Tatil Köyü: Akdeniz'in En İhtişamlı Town House ve Villa Projeleri
Hayalinizdeki Tatil Köyü: Akdeniz'in En İhtişamlı Town House ve Villa Projeleri Hayalinizdeki Tatil Köyü: Akdeniz'in En İhtişamlı Town House ve Villa Projeleri

Hızlı Bakış

101evler İlan No #364609 İlan Tarihi 17/05/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 155 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

  • "Doğayla iç içe, Akdeniz'in muhteşem manzarasına sahip bu özel konut projesi, çevre dostu malzemelerin kullanıldığı modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Her detayında konfor ve kaliteyi ön planda tutan bu projede, çift camlı alüminyum doğrama pencere sistemleri sayesinde evler doğal ışıkla aydınlanıyor, aynı zamanda özel tasarım asma tavan ve aydınlatma sistemleriyle modern bir atmosfer sağlanıyor.

Dış cephede taş kaplama ve özenle seçilen yeşil çevre düzenlemesiyle konutlar, doğanın bir parçası gibi hissettiriyor. İç mekanlarda ise bölgesel parke, mermer veya seramik yer döşemeleri ile şıklık ve dayanıklılık bir arada sunuluyor. Ayrıca, her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde düşünülmüş ebeveyn yatak odası en-suite, akrilux mutfak dolapları ve yatak odalarında gömme duvar dolapları gibi özel detaylar mevcut.

Konutlar, güneş enerjisi takviyeli sıcak su boylerleri ve merkezi ısıtma/soğutma sistemi gibi modern teknolojilerle donatılmıştır. Su sarfiyatını azaltan vitrifiye elemanları ve hidrofor sistemi ise çevreye duyarlılığın bir göstergesidir.

Ayrıca, sakinlerin ihtiyaçlarını karşılayacak uydu, internet ve telefon altyapısı ile üstü kapalı garaj ve ortak yüzme havuzu gibi olanaklar da sunulmaktadır. Toplamda 12 town house ve 20 villa olmak üzere toplam 32 konut bulunmaktadır.

Necat British College ve American Kolejine yakın, dağ ve deniz manzarasıyla çevrili bu muhteşem proje, huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor."


Notlar