Skyline Real Estate
Broker Halit Süleyman Ülkür
Telefon +905488350033 / +905338242394

Girne Bellapais Bölgesinde Bahçeli 3+1 Villa: Doğanın İçinde Huzurlu Bir Yaşam satılık siteiçi lüks villa

Satılık Villa - Girne, Bellapais, property-Details.north-cyprus

£ 279,950

Girne Bellapais Bölgesinde Bahçeli 3+1 Villa: Doğanın İçinde Huzurlu Bir Yaşam satılık siteiçi lüks villa Girne Bellapais Bölgesinde Bahçeli 3+1 Villa: Doğanın İçinde Huzurlu Bir Yaşam satılık siteiçi lüks villa Girne Bellapais Bölgesinde Bahçeli 3+1 Villa: Doğanın İçinde Huzurlu Bir Yaşam satılık siteiçi lüks villa
Girne Bellapais Bölgesinde Bahçeli 3+1 Villa: Doğanın İçinde Huzurlu Bir Yaşam satılık siteiçi lüks villa Girne Bellapais Bölgesinde Bahçeli 3+1 Villa: Doğanın İçinde Huzurlu Bir Yaşam satılık siteiçi lüks villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #364248 İlan Tarihi 15/05/2024
Konum Girne, Bellapais Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 185 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

  • Doğa ile iç içe, sakin ve huzurlu bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenek olan bu site, modern tasarımı ve konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Ormanın içinde yer alan ve doğal güzelliklerle çevrili ortak kullanım havuzu, sakin bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.
  • Aynı zamanda, şehre son derece yakın bir konumda bulunan bu site, yaşamınızı kolaylaştırıyor. Bölgenin en popüler okulu olan Esk ve Doğa Koleji'ne sadece 5 dakikalık bir sürüş mesafesinde olması, çocuklarınızın eğitimine kolay erişim sağlıyor.
  • Modern dizaynı ve özenle seçilmiş dekorasyonuyla evler, yaşam alanlarınızı yılın her ayında keyifle kullanmanızı sağlıyor. Konforlu ve ferah iç mekanlar, dinlenme ve rahatlama için ideal bir ortam sunarken, açık havada geçirilen zamanlar ise doğayla bütünleşme ve huzur bulma imkanı sunuyor.
  • Bu benzersiz yaşam alanı, doğayla iç içe olmak isteyenler için mükemmel bir seçenek olmanın yanı sıra, modern yaşamın tüm konforlarına sahip olmayı arzulayanlar için de ideal bir tercih sunuyor. Yılın her mevsiminde huzur ve konfor arayanlar için bu site, rüya gibi bir yaşamın kapılarını aralıyor."

  • Notlar