North Sky Property
Broker Erdem Çıtıl
Telefon +905338205038 / +905338205038

Girne Lapta'da Çekici Tasarıma Sahip 4+1 Kalan Satılık Son Villa..!

Satılık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 550,000

Girne Lapta'da Çekici Tasarıma Sahip 4+1 Kalan Satılık Son Villa..! Girne Lapta'da Çekici Tasarıma Sahip 4+1 Kalan Satılık Son Villa..! Girne Lapta'da Çekici Tasarıma Sahip 4+1 Kalan Satılık Son Villa..!
Girne Lapta'da Çekici Tasarıma Sahip 4+1 Kalan Satılık Son Villa..! Girne Lapta'da Çekici Tasarıma Sahip 4+1 Kalan Satılık Son Villa..!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #361561 İlan Tarihi 06/05/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 240 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 4
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu -    

Açıklama

- Binalar betonarme olarak, projede belirtilen beton ve çelik tipleri kullanılarak inşa edilecektir.Projede belirtilen çelik tipleri kullanılacaktır. Binalar betonarme olacaktır.derin temel sistemleri kullanılarak inşa edilecektir.- Dış duvarlar 25 cm kalınlığında tuğladan, iç duvarlar ise 10 cm kalınlığında tuğladan yapılacaktır.İç duvarlar 10 cm kalınlığında tuğladan yapılacaktır.- İç ve dış betonarme yüzeyler ve bölme duvarları 3.5 cm kalınlığında tuğla ile kaplanacaktır.Kaba sıva ile başlayan sıva katmanları, ardından kaba sıva veve renk uygulamasına hazırlık olarak ipek sıva.- Dış yüzeyler için grenli akrilik bazlı bir dış cephe boyası kullanılmıştır. İç yüzeylerİç yüzeylere su bazlı sentetik boya uygulanacaktır.- İç odalara taç pervazlar takılacaktır.- Oturma odası ve mutfağa gizli aydınlatma sistemi ve asma tavanlar kurulacaktır.Oturma odası ve mutfak.- Çatıya tam elastik ve elastomerik su yalıtımı uygulanacaktır,teraslar, ıslak zeminler ve temeller.- Villanın giriş kapıları özellikle güvenli MDF lamine malzemeden yapılacaktır.çelik kapılar.- Villaların iç kapıları Amerikan basınçlı kapı olacaktır.- Pencereler ve sürgülü kapılar ısı yalıtımlı siyah alüminyum olacak ve konfor cam kullanılacaktır.Konfor cam kullanılacaktır.- Her yatak odasında tam boy gardırop bulunacaktır.- Mutfak dolapları MDF paneller ile kaplanacak ve mutfak tezgahları- Dairelerdeki tüm prizler topraklanacak ve çocuk prizleri ile donatılacaktır.Koruma. Legrand ve/veya Schneider ve/veya Viko ve/veya muadili ürünler kullanılacaktır.kullanılacaktır. Şalt sistemi Legrand ve/veya Schneiderve/veya Viko ve/veya eşdeğer ürünler.- Yatak odalarındaki zeminler laminat veya isteğe bağlı olarak seramiktir.- Oturma odası, mutfak, banyo ve koridorlardaki zeminler şunlardan yapılmıştırgibi markaların TSE standartlarına uygun seramik ürünleriVitra ve/veya Seranit ve/veya Çanakkale ve/veya muadili ürünler.-Evlerin dış kapılarına zil butonu takılacaktır.- Bina girişlerine ve otoparklara 5×10 parke döşeme yapılacaktır.Otoparklar.- Binaya yağmur suyu borusu döşenecektir.- Servis suyu şebekeden çekilecektir. Her villada bir adet 1tonluk su depolama tankı ve çatılara güneş enerjisi kurulacaktır. BuBina hidrofor pompalı su sistemine sahip olacaktır.- Banyo, WC ve mutfak, markaların cam benzeri malzemelerinden yapılacaktır.Artema ve/veya E.C.A ve/veya SEREL ve/veya PUNTA ve/veyaeşdeğerleri.- Banyo dolapları MDF'den yapılacaktır.


Detaylı Bilgi ve Sunum Talebiniz İçin, Bizleri Aramaktan Çekinmeyin ..!

NORTH SKY PROPERTY

ERDEM ÇITIL

+90 533 820 50 38 - +90 533 865 15 52


Notlar