Henry Charles Estates
Emlak Danışmanı Jack Lobb
Telefon +905338224333 /

ÜÇ YATAK ODALI İNŞAAT VİLLA PROJESİ (74 ÖNCESİ TÜRK TAVSİYELİ)

Satılık Yarım İnşaat - İskele, Büyükkonuk, property-Details.north-cyprus

£ 250,000

ÜÇ YATAK ODALI İNŞAAT VİLLA PROJESİ (74 ÖNCESİ TÜRK TAVSİYELİ) ÜÇ YATAK ODALI İNŞAAT VİLLA PROJESİ (74 ÖNCESİ TÜRK TAVSİYELİ) ÜÇ YATAK ODALI İNŞAAT VİLLA PROJESİ (74 ÖNCESİ TÜRK TAVSİYELİ)
ÜÇ YATAK ODALI İNŞAAT VİLLA PROJESİ (74 ÖNCESİ TÜRK TAVSİYELİ) ÜÇ YATAK ODALI İNŞAAT VİLLA PROJESİ (74 ÖNCESİ TÜRK TAVSİYELİ)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #352861 İlan Tarihi 25/03/2024
Konum İskele, Büyükkonuk Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Yarım İnşaat
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

ÜÇ YATAK ODALI '74 BAŞLI VİLLA (PROJE)

Kırsal alanda rağbet gören bir bölgede yer alan bu villa, ünlü Büyük Konak Eko Köyü'nde kısmen tamamlanmış bir villadır. Doğal organik ürünleriyle ünlü. Özellikle bal ve muhtemelen en iyi zeytinler, Akdeniz'in bu yakasında.

Villa 250 m2 yaşam alanına sahiptir ve şu anda geniş bir oturma odası, yemek odası, mutfak ve alt katta ayrı bir ofis alanına bölünmüştür. Üst katta 3 adet iyi büyüklükte yatak odası bulunmaktadır; ebeveyn banyolu ve gömme dolaplıdır. İkinci yatak odasının yanında geniş bir balkon bulunmaktadır.

Bahçe yaklaşık olarak yarım dönümlük (660m2) olup, yarısı tamamlanmış bu projeyi satın almanın en büyük avantajlarından biri, yeni sahiplerinin kişisel tercihlerine göre tamamlamaya olanak sağlamasıdır. . Bahçe iyi çitlerle çevrilidir ve çok sayıda köklü ağaç bulunmaktadır.


Notlar