Landmark Estates
Broker Slava Vodolazkin
Telefon +905338481452 / +905338481452

Tipik geleneksel Kıbrıs 2 yatak odalı ev + ayrı stüdyo daire + manzara Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş Pre 74 İngiliz tapusu

Satılık Müstakil Ev - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 349,950

Tipik geleneksel Kıbrıs 2 yatak odalı ev + ayrı stüdyo daire + manzara Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş Pre 74 İngiliz tapusu Tipik geleneksel Kıbrıs 2 yatak odalı ev + ayrı stüdyo daire + manzara Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş Pre 74 İngiliz tapusu Tipik geleneksel Kıbrıs 2 yatak odalı ev + ayrı stüdyo daire + manzara Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş Pre 74 İngiliz tapusu
Tipik geleneksel Kıbrıs 2 yatak odalı ev + ayrı stüdyo daire + manzara Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş Pre 74 İngiliz tapusu Tipik geleneksel Kıbrıs 2 yatak odalı ev + ayrı stüdyo daire + manzara Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş Pre 74 İngiliz tapusu

Hızlı Bakış

101evler İlan No #339690 İlan Tarihi 18/01/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 135 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 26+ Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Lapta'nın en çok aranan bölgelerinden birinde yer alan geleneksel tarzda bir Kıbrıs evi.  Geniş bir arazi üzerinde yer alan ve köyün tarafında yer alan bu 2 yatak odalı ikinci el ev, ayrı bir daireye, harika deniz ve dağ manzarasına sahiptir.

İç kısımda oturma odası traverten mermer zeminlidir. odanın genişliği boyunca uzanan orijinal taş kemer, geleneksel kirişli ahşap tavanlar ve bir duvar boyunca tavandan tabana kitaplıklar.

Giriş terasında seramik zeminli alt bahçenin birçok manzarasına bakan kemerler vardır.   Ayrıca evin dışından bir depo odasına erişim sağlanmaktadır. Eve doğrudan açılan bir kapı eklenerek çalışma odası, yatak odası vb. yapılabilir.

Bir yatak odasında kepenkli pencerelerden görülebilen dağ manzarası vardır ve geniş bir balkona geçilir. , deniz manzaralı.  Birinci yatak odası ile ikinci yatak odası arasında tavandan tabana depolama alanı bulunmaktadır. İki kepenkli pencere ve gömme dolaplı balkon kapısı.

Tuvalet, mermer tezgahlı makyaj masası, lavabo ve mermer duvarlı fayanslı duş bulunan banyo.

Mutfak ve banyo içeren müstakil daire duşlu. Traverten mermer zemin, gömme dolap, açık şömine ve gömme dolaplı, raflı ve paslanmaz çelik lavabolu mini mutfak. Tuvalet masası, fayanslı tezgah ve mermer zeminli cam blok duvarlı banyo. Apartman kapısının hemen dışındaki yerleşik verandada güzel manzaralar sizi bekliyor.

   

·      116,68m2 iç alan

·      18.30m2 ayrı daire

·      Yaklaşık 1071m2 arsa büyüklüğü.

·      74 öncesi İngiliz tapusu

·      Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş

·      Mobilyalı

 

·      2 yatak odası

·      Hazır mutfak dolapları

·      Dinlenme alanı

·      Aile banyosu

·      Misafir WC

·      Mermer/seramik döşeme

·      Traverten kemerler

·      Salon/mutfak/yatak odası banyosu ve şöminesi bulunan müstakil daire

 

·      Hem üst hem de alt bahçede greyfurt, incir, limon, erik, palmiye ağaçlarının bulunduğu olgun bahçe

·      Kuyu sulayın


Notlar