Blanco Developments
Emlak Danışmanı Daria Akbaş
Telefon +903928244542 / +903928244583

Esentepe'de 2+1 Bahçe Katı Daire

Satılık Daire - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 349,950

Esentepe'de 2+1 Bahçe Katı Daire Esentepe'de 2+1 Bahçe Katı Daire Esentepe'de 2+1 Bahçe Katı Daire
Esentepe'de 2+1 Bahçe Katı Daire Esentepe'de 2+1 Bahçe Katı Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331330 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 75 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu - Dairenin Katı 0

Açıklama

Denizin kenarında konumlanmış bu olağanüstü proje, her köşeden Akdeniz'in nefes kesen manzarasını ve pitoresk dağları sunan ideal bir deniz kenarı konumuna sahiptir. Tatil köyü tarzında bir zarafetle tasarlanmış olan bu proje, lüksün yeni bir ölçüsünü belirliyor.
Bu özel kompleksin sunduğu en kaliteli olanakların tadını çıkarın; özel plaj, ortak yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, jakuzi, çocuk oyun alanı, mangal alanı, çocuk futbol sahası, minigolf, bir restoran kafe & bar ve kapsamlı bakım hizmetleri. Bu sadece bir ev değil; bu bir yaşam tarzı.
Bu özel kompleks içindeki 2 yatak odalı daireler, çevrenin güzelliğini yakalamak üzere tasarlanmış olup sükunet ile lüksün mükemmel bir karışımını sunar. Plaja sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde olmanın keyfini çıkarın. Kuzey Kıbrıs'ın en hızlı büyüyen emlak bölgelerinden biri olan Esentepe, bu projenin stratejik bir şekilde konumlandığı yerdir. Konumunun avantajıyla, plaja sadece 100 metrelik bir yürüyüşle ulaşacak ve Besparmak dağları manzarasının eşsiz güzelliğini deneyimleyeceksiniz.
Hayalinizdeki deniz kenarı evini mi arıyorsunuz, yoksa kazançlı bir yatırım fırsatı mı? Bu proje her ikisini de sunuyor. Bu fırsatı değerlendirin ve şıklığı, konforu ve deniz kenarı yaşamın cazibesini mükemmel bir şekilde birleştiren bir cennet parçasını sahiplenin.

Notlar