Henry Charles Estates
Emlak Danışmanı Jack Lobb
Telefon +905338224333 /

DENİZE YAKIN DÖRT YATAK ODALI VİLLA

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 299,900

DENİZE YAKIN DÖRT YATAK ODALI VİLLA DENİZE YAKIN DÖRT YATAK ODALI VİLLA DENİZE YAKIN DÖRT YATAK ODALI VİLLA
DENİZE YAKIN DÖRT YATAK ODALI VİLLA DENİZE YAKIN DÖRT YATAK ODALI VİLLA

Hızlı Bakış

101evler İlan No #325214 İlan Tarihi 27/10/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama


Bu harika villa pitoresk bir bölgede yer almaktadır ve muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahiptir. Villa çok temiz ve iyi bakılmıştır. Özel yüzme havuzlu, iyi büyüklükte peyzajlı bir bahçeye sahiptir. Büyük havuz terası traverten doğal taşlarla döşenmiştir. Havuz alanı şezlonglar, duş ve barbekü için geniş bir alana sahiptir ve muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahiptir. Evin yanında bir araba için bir otopark ve bir ekstra park yeri daha bulunmaktadır.
Başlangıçta zemin katta şömineli, tam donanımlı geniş bir salon bulunmaktadır. havuz terasına erişimi olan beyaz eşyalı açık mutfak, çalışma odası, geniş bir yatak odası ve aile banyosu ile donatılmıştır. Birinci katta, her ikisi de gömme dolaplı, muhteşem deniz manzaralı ve pergola ve bahçe mobilyaları bulunan büyük terasa erişime sahip iki yatak odası bulunmaktadır. Ebeveyn yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca birinci katta aile banyosu bulunmaktadır. Evin tamamı mermer zeminlidir. Burası sıcak yaz aylarında veya serin kış aylarında arkadaşlarınızla veya ailenizle vakit geçirmek için harika bir yerdir.    
Sahibi adına paylaşımlı arsa tapusu, KDV ödenmişYüzme havuzu 10m x 5m1 ebeveyn yatak odasında ebeveyn banyoluzemin katta 1 banyoMutfak aletleri

Notlar