Henry Charles Estates
Emlak Danışmanı Gönül Çağlar
Telefon +905488431150 / +905488431150

EŞYALI

Satılık Daire - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 192,500

EŞYALI EŞYALI EŞYALI
EŞYALI EŞYALI

Hızlı Bakış

101evler İlan No #318243 İlan Tarihi 22/09/2023
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 90 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Bu, ödüllü “Crystal Bay Marina” sitesinde 2 yatak odalı zemin kat dubleks satın almak için harika bir fırsat. Site, Beşparmak Dağları ve Akdeniz manzaralı, güzel bir şekilde korunmuştur. Daire bakımlı bahçelerin arasında yer almaktadır ve bloklar çok yüksek standartlarda tutulmaktadır (4 yılda bir boyanmaktadır).

Sitede sadece 2 yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, 1 çocuk havuzu bulunmaktadır. spor salonu ve sauna, mini golf, konferans salonu, tesis içi yönetim ofisi ve Joya restoranın yanı sıra tüm Evergreen sitelerinde bulunan olanaklardan da yararlanabilirsiniz.

Dairenin kendisi deniz manzaralı özel bir bahçeden oluşmaktadır. , entegre cihazlara sahip çağdaş bir açık plan mutfak ve oturma odası.

Zemin katta bir yatak odası ve duş odası, ana yatak odasına ve en-suite duş odasına çıkan merdivenler bulunmaktadır. Oturma odasında ve her iki yatak odasında klima, tüm pencere ve kapılarda sineklik bulunmaktadır.

Bu muhteşem daire, tüm mobilya ve aksesuarlarıyla birlikte sunulmaktadır. İhtiyacınız olan tek şey bavulunuz ve güneşin altında yeni hayatınıza başlamaya hazırsınız. Bu mülk, tam zamanlı yaşam, güneşli bir tatil evi veya kısa veya uzun süreli kiralama için mükemmel olacaktır.

Erken görülmesi önerilir.

 


Notlar