Kurtbir Estate
Emlak Danışmanı Bayram İshankulyyev
Telefon +905488814040 / +905488814040

Denize Sıfır Satılık 1 Yatak Odalı Penthouse

Satılık Daire - Güzelyurt, Akçay, property-Details.north-cyprus

£ 95,000

Denize Sıfır Satılık 1 Yatak Odalı Penthouse Denize Sıfır Satılık 1 Yatak Odalı Penthouse Denize Sıfır Satılık 1 Yatak Odalı Penthouse
Denize Sıfır Satılık 1 Yatak Odalı Penthouse Denize Sıfır Satılık 1 Yatak Odalı Penthouse

Hızlı Bakış

101evler İlan No #359286 İlan Tarihi 25/04/2024
Konum Güzelyurt, Akçay Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 81 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 3 Kat Sayısı 9
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 9

Açıklama

Denize sıfır sitede 1 YATAK ODALI HARİKA PENTHOUSE DAİRE

Boyut - 65 m² ve 16 m² teraslı

Konum - Gaziveren

Fiyat £95K< /p>

74 Öncesi Türk Tapuları HAZIR

Yakın Binada SPA'lı lüks mülk

Apartman ANAHTAR HAZIR

Ücretsiz sunulan olanaklar proje -

Havuz

Kapalı Isıtmalı Havuz

Mini Golf

Restoran

Sörf Okulu Su Sporları Kulübü< /p>

Çocuk Tesisleri

Balinese SPA ve Spor Salonu

Yönetim ve Kiralama Şirketi 24 7 Hizmetle Yerinde

Bu mülk geniş bir açık plana sahiptir. yaşam alanı mutfakla birleştirilmiştir. Mutfak, bu dairenin minimalist tasarımını korumak için akıllı çalışma mobilyası çözümlerine sahiptir. Elektrikli ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalar halihazırda monte edilmiştir.

Doğrudan balkona açılan ve balkona açılan çift camlı panoramik pencerelere sahip geniş bir oturma odasına sahiptir. İNANILMAZ dağ ve deniz manzarası.

Aydınlık ve hoş yatak odasında tavandan tabana gardıroplar, klima üniteleri ve güzel Akdeniz manzarasını gösteren uzun pencereler bulunmaktadır.

Konum :

Güneydeki Troodos'un muhteşem manzarasına sahip Güzelyurt Körfezi bölgesi Gaziveren, Kuzey Kıbrıs hükümeti tarafından özel bir turizm yatırım alanı olarak belirlenmiş ve bu bölge bölgedeki en iyi yatırım alanlarından biri haline gelmiştir. ada. Bölge, çiftçilerin yerel yemeklerinin satıldığı yoğun bir Cumartesi pazarı, yerel yemekler sunan birkaç iyi restoran, St. Mamas kilisesi ve doğa tarihi ve arkeoloji müzesi gibi gizli cazibelerle doludur.

Tesis, Ercan Havaalanına 1,15 saat, Baf ve Larnaka havaalanlarına 1 saat, yerel CMC GOLF CLUB'a 10 dakika, başkent LEFKOŞA'ya ise sadece 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca sadece 15 dakika uzaklıktaki Bostancı geçiş noktasından Güney Kıbrıs'a da kolay erişim mevcuttur.

Son olarak, kış sporları tutkunları için Trodos dağları kayak yapmanın keyfini çıkarabileceğiniz sadece 40 dakikalık kısa bir sürüş mesafesindedir. ve snowboard, dersler ve kiralama seçenekleriyle. Başka nerede sabahları dalgalarda sörf yapabilir ve öğleden sonraları kayak pistlerinde kayak yapabilirsiniz?


Notlar