Landmark Estates
Emlak Danışmanı Gill Radcliffe
Telefon +905488264682 / +905488264682

Lapta'da 5 yatak odalı eşsiz lüks villa - özel havuzlu - spor salonu - dağ ve deniz manzarası

Günlük Kiralık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 2,800

Lapta'da 5 yatak odalı eşsiz lüks villa - özel havuzlu - spor salonu - dağ ve deniz manzarası Lapta'da 5 yatak odalı eşsiz lüks villa - özel havuzlu - spor salonu - dağ ve deniz manzarası Lapta'da 5 yatak odalı eşsiz lüks villa - özel havuzlu - spor salonu - dağ ve deniz manzarası
Lapta'da 5 yatak odalı eşsiz lüks villa - özel havuzlu - spor salonu - dağ ve deniz manzarası Lapta'da 5 yatak odalı eşsiz lüks villa - özel havuzlu - spor salonu - dağ ve deniz manzarası

Hızlı Bakış

101evler İlan No #352500 İlan Tarihi 22/03/2024
Konum Girne, Lapta
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 300 m2
Oda Sayısı 5+3 Banyo 3
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Bu eşsiz villanın kendine has bir tarzı var. Bu villa çok fazla karaktere ve Kuzey Kıbrıs'ın en iyi manzarasına sahiptir.

Bu mülk, büyük aile veya arkadaş grupları ve düğünler, doğum günleri, nişanlar ve daha fazlası gibi özel günler için idealdir!

İç özellikler arasında yemek alanı bulunan geniş bir mutfak, bir oturma odası ve ikinci yemek alanı, ebeveyn banyolu ve jakuzili küvete sahip ana yatak odası ve gömme dolapla birlikte 5 büyük yatak odası.

Villada ayrıca tüm yıl boyunca mükemmel olan klima, merkezi ısıtma ve açık şömine bulunmaktadır!

Dış özellikler arasında büyük bir özel jakuzili jet havuzu, bahçeler, geniş otopark bulunmaktadır. 10'dan fazla araba için alan, havuz etrafında oturma ve şezlonglar ve garajda tam donanımlı bir spor salonu. Bu villanın hemen yanında kendi ormanı vardır, böylece Kuzey Kıbrıs'ın doğa tarafını keşfedebilirsiniz.

Antik Girne Limanı'na, tarihi kaleye, birçok bara, restorana, mağazaya, kumarhaneye arabayla sadece 20 dakikalık kısa bir mesafededir. (spa'ları ve plaj kulüpleriyle birlikte) ve ayrıca birçok yerel doğal plaj.

Kira koşulları-
Haftada 2800 £
Depozito ve rezervasyon ücreti ödenecektir

Daha fazla bilgi için lütfen (+90) 0548 826 46 82 numaralı telefondan ve ayrıca WhatsApp'tan Gill Radcliffe ile iletişime geçin. Lütfen GR(NCG2)
 





  referansını alıntılayın.


 



Notlar