OLIVO HOMES CONSULTANCY LTD.
Yetkili Mert Talu
Telefon +905338586818 / +905338586818

Muhteşem Deniz Manzarasıyla, Büyüleyici 3 Yatak Odalı Modern Villa

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 325,000

Muhteşem Deniz Manzarasıyla, Büyüleyici 3 Yatak Odalı Modern Villa Muhteşem Deniz Manzarasıyla, Büyüleyici 3 Yatak Odalı Modern Villa Muhteşem Deniz Manzarasıyla, Büyüleyici 3 Yatak Odalı Modern Villa
Muhteşem Deniz Manzarasıyla, Büyüleyici 3 Yatak Odalı Modern Villa Muhteşem Deniz Manzarasıyla, Büyüleyici 3 Yatak Odalı Modern Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #323556 İlan Tarihi 19/10/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 170 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Şahane modern 3 yatak odalı villa, büyüleyici deniz manzarası ve tüm olanklara yakın mesafede bulunan bu muhteşem villa ideal bir konumda yer almaktadır.

3 yatak odalı, 170m2 iç yaşam alanıyla büyük bir alana sahiptir ve olağanüstü kalitedeki malzemeler çağdaş tasarım ile uyum içinde kullanılmıştır. Aydınlık ve ferah salon ve yemek alanı, cömert ön terasa ve davetkar bir havuza akıcı bir şekilde geçer. Bu villa, özellikle dış mekanlarıyla Akdeniz yaşamının tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat sunmkata. Özel bahçesi ve romantik bir oturma köşesinde bulunan ateş çukuru ile size farklı bir yaşam sunmaktadır.

Zemin katta, biri özel banyolu olmak üzere iki yatak odası bulunurken, ek bir misafir banyosu bulunmaktadır. İkinci kata çıkıldığında, büyük bir ebeveyn yatak odası, özel banyosu ile birlikte ön terasa erişim sağlar. İç merdivenlere çatı terasına ulaşabilir, ve isteğe bağlı olarak bir pergola ve dış mutfak eklenebilir.

Bu villalar bir dizi etkileyici özellikle donatılmıştır, bunlar arasında klima üniteleri, alüminyum çift camlı pencereler, asma merdiven, temperli cam korkuluklar, yeraltı su deposu ve hoş bir ateş çukuru yer almaktadır. Toplam 170m2 iç mekan, 50m2 dış teras, 70m2 çatı terası, özel bahçe ve 3.5m x 7m havuz ile Akdeniz yaşamının tadını çıkarmak için bolca alan mevcuttur. Seramik zemin ve arsayı çevreleyen doğal taş sınır duvarları zarafet katar.

13 lüks mülkten oluşan bu villa projesi, geleneksel Esentepe köyü ile büyüleyici kuzey sahil arasında ideal bir konuma sahiptir. Berrak Akdeniz sularına sadece 5 dakikalık bir sürüş mesafesinde, meşhur Alagadi Kaplumbağa Plajı, bar, restoran, ayrıca restorant ve plaj voleybol sahası ile donatılmış olan Esentepe plajına 3 km uzaklıltadır.

Bu mükemmel konum, bir dizi eğlence mekanlarına, pazar, dükkan gibi noktalar erişimi sağlar ve seçkin Korineum Golf Kulübü'nden sadece 5 dakikalık bir sürüş mesafesindedir.

Bu özel projede yerinizi ayırtın ve Akdeniz yaşamını benimseme fırsatını kaçırmayın.

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya Whatsapp'dan direkt mesaj atınız:

+90 533 858 68 18

Olivo Homes Consultancy Ltd.

Notlar